Por favor espere... Los resultados de su búsqueda se mostrarán a continuación.
Façana de l'edifici nou d'Avantmèdic a Rovira Roure

Avantmèdic, Instal·lacions

Enllestida la primera fase de les obres d’ampliació del centre Avantmèdic a les noves instal·lacions de Rovira Roure

Edita: David Martinez Lleida 27/mai/2015

La nova façana alineada amb el model arquitectònic de l’edifici central i protagonitzada per la imatge corporativa d’Avantmèdic, aporta modernitat i sobrietat a la base d’aquest immoble d’habitatges al bell mig de l’Eix comercial de la Zona Alta de Lleida.

El passat estiu, al temps que el conegut Restaurant El Racó cessava la seva activitat a la nostra ciutat i deixava lliure el local cantoner que ocupava a la concorreguda avinguda de Rovira Roure, sorgia per a AVANTMÈDIC una oportunitat idònia per plantejar al seu creixement, atesa la seva situació tot just a l’edifici contigu pel carrer Aribau.

S’iniciava així un nou projecte per a AVANTMÈDIC, la seva expansió. Tot un repte que precisava d’una actuació acurada i especialitzada que permetés poder comptar relativament aviat amb uns nous espais dotats amb més serveis de l’ àmbit de la salut i el benestar, continuant amb els valors i la mateixa o millor qualitat possible per als clients.

La complexitat i el temps que ha comportat definir i concretar l’ampliació del centre mèdic, i el ritme moderat que demana la seva posada en funcionament, va fer que la Direcció es determinés perquè, tan bon punt fos possible procedir als tancaments definitius exteriors, es finalitzés la façana, encara que pogués suposar inconvenients per a la continuació de les obres i instal·lacions a l’interior. Prioritzar la pulcritud i la imatge que demana tant l’edifici d’habitatges com la pròpia via, era un aspecte que calia cuidar especialment en un indret tan neuràlgic per al comerç i tot tipus de serveis de la ciutat.

Les noves instal·lacions d’AVANTMÈDIC disposaran d’una àrea de noves consultes d’especialistes mèdics, així com uns espais polivalents per acollir activitats diverses vinculades a la seva missió i/o pensades específicament per a diferents públics.

En els propers dies es posarà en funcionament la pantalla gegant que des d’ara presidirá la part central superior de la nova façana i anirà informant de tot el que aquest món al servei de la salut i el benestar que és AVANTMÈDIC, us pot oferir i posa a la vostra disposició.